Cara Delevigne paljasti: ”Ensi kertaa humalassa 8-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Cara Delevingne viettää nykyään raitista elämää. 31-vuotias brittitähti on puhunut avoimesti päihdeongelmistaan ja pitkästä matkasta raitistumista kohti. Delevingnen mukaan hän oli ensi kertaa humalassa ollessaan vasta kahdeksanvuotias.

Delevingne teki paljastuksen The Sunday Times -lehden haastattelussa. Tähden mukaan hän maistoi alkoholia ensi kerran tätinsä häissä vuonna 2001. Hän heräsi seuraavana aamuna isoäitinsä kotona krapulassa juotuaan useita lasillisia samppanjaa.

– Tulin humalaan. Olin 8-vuotias. Oli hullua olla humalassa sen ikäisenä, Delevingne avautui.

Delevingnen mukaan päihteet auttoivat myöhemmin julkisuuden luomien paineiden ja ahdistuksen keskellä. Päihteiden käyttö kuitenkin karkasi käsistä. Delevingne teki päätöksen raitistua ja hakeutua AA-tapaamisiin nähtyään Burning Man -festivaalilla otettuja kuvia, joissa hän oli huonossa kunnossa.

– Uskoin huumeiden ja alkoholin auttavan minua jaksamaan. Ne kuitenkin päin vastoin pitivät minut surullisena ja pahasti masentuneena. Tunnen saaneeni voimani takaisin, eivätkä ulkopuoliset asiat hallitse minua, Delevingne kertoi.