Kate Beckinsale paljasti pitkän sairaalajakson syyn – löi arvostelijalle luun kurkkuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätähti Kate Beckinsale kiidätettiin maaliskuussa sairaalaan ja vietti siellä useita viikkoja. Nyt hän paljastaa, että näyttelijä joutui sairaalahoitoon ruokatorvessa olleen reiän vuoksi. Tämä aiheutti myös valtavan painonpudotuksen, jota lukuisat sosiaalisen median seuraajat ovat kommentoineet.

– Isäpuoleni, ohjaaja Roy Battersby, menehtyi ja seurasin, kun äidilläni on pitkälle edennyt syöpä. Laihduin todella paljon stressistä ja surusta lyhyessä ajassa, Beckinsale on kommentoinut Instagramissa.

Viisikymppinen Beckinsale vietti sairaalassa yhteensä kuusi viikkoa. Hänen ruokatorveensa oli tullut stressistä reikä, mikä sai hänet oksentamaan verta. Syöminen oli vaikeaa ja hänellä oli myös rankka elokuvaprojekti meneillään. Kun eräs faneista kommentoi Beckinsalelle hänen menettäneen takapuolensa laihtumisen seurauksena, vastasi nainen:

– Joten kaiken tämän jälkeen en ole kovinkaan huolissani perseestäni tai mitä ajattelet siitä. Ehkä sinun pitäisi olla huolissasi omasta perseestäsi. Suosittelen työntämään sinne jotain, kuten suuren ananaksen tai tiilen.