Alf-sarjan lapsitähti Benji Gregory löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Benji Gregory tuli tunnetuksi lapsitähtenä 1980-luvulla. Hän näytteli muun muassa Brian Tanneria huippusuositussa Alf-sarjassa. Nyt Yhdysvalloista kantautuu suru-uutisia, sillä Gregory on kuollut 46-vuotiaana.

Gregory löytyi kuolleena autostaan Arizonassa sijaitsevan pankin parkkipaikalta 13. kesäkuuta. Entisen lapsitähden tarkka kuolinsyy ei ole tiedossa. TMZ-sivuston mukaan omaiset kuitenkin uskovat hänen kärsineen lämpöhalvauksesta helleaallon keskellä asioituaan ensin pankissa.

Myös Gregoryn palvelukoira Hans löytyi kuolleena ajoneuvosta. Tähden sisar kertoi TMZ:lle perheen surevan poismenoa ja arvostavansa ihmisten osanottoja. Hänen mukaansa Gregory kärsi masennuksesta, kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja uniongelmista.

Benji Gregory aloitti uransa tv-sarjoissa, kuten A-Team, Hämmästyttävät tarinat ja Hämärän rajamailla. Hänen uransa tunnetuin roolin oli Alf-televisiosarjassa, jota tehtiin neljän tuotantokauden verran vuosina 1986-1990. Hän työskenteli tv-uransa jälkeen Yhdysvaltain laivastossa.