Poliisi narautti sirkuspellen sivutyön – tuntitaksa sata dollaria

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen ammattipelle on syytettynä laittomasta prostituutiosta poliisien tekemän peitekeikan vuoksi. Epäilyksenä on, että pennsylvanialainen 28-vuotias Francis Bui, lavanimeltään The Amazing Franko, on myynyt seksuaalisia palveluita esityspaikkakunnillaan.

Mies on esiintynyt aktiivisesti messuilla, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa. Bui lankesi poliisin asettamaan ansaan toukokuun puolivälissä, myydessään seksipalveluita sadan dollarin tuntitaksalla miehen kotipaikkakunnallaan Carbondalessa. Bui oli tarjoutunut seksiin ilman kondomia.

Kun Bui ilmestyi sovittuun paikkaan hotellille, poliisit pidättivät miehen. Kuulusteluissa Bui väitti, että kyseessä oli hänen ensimmäinen kertansa seksipalveluiden myymisessä. Mies on kuitenkin tiettävästi kiertänyt ympäri maata aiemmin sirkuksen kanssa, ja epäilynä on, että hän on myynyt samalla seksipalveluitaan netissä. Asiaa saattaa kuitenkin olla vaikea todistaa.

Pellenä työskentelevä prostituoitu kertoi, että hän aloitti seksityön rahojen ollessa vähissä. Seksipalveluita tarjoava puhelinnumero oli myös miehen pellekeikkojen mainosprofiilissa, The Smoking Gun uutisoi.