Suloinen dominatrix tienaa miljoonia: ”Miehet maksavat mitä tahansa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisille suunnattua sosiaalisen median sisältöä nettiin tekeväaustralialainen Grace väittää tienaneensa jo yli 2,4 miljoonaa dollaria ja omistavansa tuottoisen kiinteistösalkun, jonka arvo on yli 1,5 miljoonaa dollaria. Hän on 26-vuotias.

Miljoonia takova Grace Wears Lace elää unelmiensa elämää olla taloudellisesti riippumaton ja matkustaa ympäri maailmaa. Hän laajensi hiljattain bisnestään ja on glamourmallin lisäksi myös dominatrix. Nyt nainen on kertonut asiakaskunnastaan.

– Minulla on asiakkaina paljon naimisissa olevia miehiä. He ovat salaa yhteydessä minuun, sillä tiedän heillä olevan kotona vaimoja tai tyttöystäviä, Grace kertoi News.com.au:lle.

– Olen lähettänyt alusvaatteita naimisissa oleville miehille ja joskus osa heistä on maksanut puhelinnumerostani korkean hinnan, jotta suhteemme olisi henkilökohtaisempi. Mutta usein he lähettävät käteistä myös ilman mitään syytä.

Eräs Melbournesta kotoisin oleva fani on vienyt Gracen ihailunsa niin pitkälle, että hän on antanut tämän hallita täysin ja käyttää pankkitiliään – vaikka pari ei koskaan tavannutkaan. Mies rakastaa Gracen psykologista kikkailua, jossa nainen alistaa häntä. Grace saa miehen palkan kokonaisuudessaan käyttöönsä. Opettajana työskentelevä mies on ikionnellinen järjestelystä ja hallinnan tunteesta, minkä Grace hänelle antaa.

– Jokainen, joka luulee, että käytän häntä hyväkseni, on vain kateellinen.