Ottakaa huone! DJ-kaunottaren hellät hetket rannalla kuvattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan tunnetaan kansainvälisen DJ-uransa lisäksi myös somekuvistaan, ja hän julkaiseekin kuviaan nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalleen. Charly poseeraa varsin usein somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa, eikä välitä liikoja peitellä paljasta vartaloaan.

Tällä kertaa Jordan on avautunut rakkaudestaan sosiaalisessa mediassa, jossa hän alleviivasi kertomaansa kuvasarjalla, jossa hänet nähdään kuhertelemassa varsin näyttävästi rakkaansa kanssa rannalla. Hän toteaa päivityksessään, että tämä rakkaus on erilaista kuin mikään aikaisempi ja kertoo elämänsä muuttuneen merkittävästi.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.