Joost Klein sapuu Suomeen – molemmat keikat myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käärijän kanssa äskettäin yhteiskappaleen julkaissut hollantilainen Joost Klein saapuu alkuvuodesta kahdelle keikalle Suomeen. Hollantia tämän vuoden Euroviisuissa Europapa-kappaleellaan esiintynyt artisti esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 20. ja perjantaina 21. helmikuuta 2025.

Joost Kleinin ensimmäisenä julkistetun perjantaikeikan liput menivät kuin kuumille kiville. Seuraavana päivänä Live Nation tiedotti hollantilaisartistin saavan toisenkin keikan Suomessa. Molemman keikan liput on sittemmin myyty loppuun.

Joost Klein on esiintynyt Suomessa kerran aikaisemmin. Kyseessä ei tosin ollut artistin oma keikka, vaan hän teki yllätysvierailun Käärijän keikalla vuoden 2024 Ruisrockissa. Heinäkuussa kaksikko julkaisi odotetun yhteiskappaleensa Trafik!.

Tubettajana julkisuuteen noussut räppäri Joost Klein edusti Hollantia Malmössä järjestetyissä Euroviisuissa ennakkosuosikiksi nousseella Europapa-kappaleellaan. Artisti kuitenkin diskattiin finaalista, sillä hänen epäiltiin käyttäytyneen valokuvaajaa kohtaan uhkaavasti. Tapauksen tarkkoja yksityiskohtia ei ole kerrottu julkisuuteen, ja siihen liittyvä rikostutkinta on edelleen kesken.