Adele jää pitkälle tauolle: ”Pääni on melko tyhjä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Adele on paljastanut vetäytyvänsä musiikista määrittelemättömän pituiseksi ajaksi. Sitä ennen edessä on kuitenkin vielä sarja konsertteja Las Vegasissa ja Saksan Münchenissa. Adele kertoi suunnitelmistaan saksalaisen ZDF-kanavan haastattelussa.

– Pääni on tällä hetkellä melko tyhjä, sillä esiinnyn joka viikonloppu Las Vegasissa. Minulla ei ole lainkaan uuteen musiikkiin liittyviä suunnitelmia. Haluan pitää pitkän tauon tämän kaiken jälkeen ja keskittyä muihin luoviin asioihin, Adele kertoi The Guardian -lehden mukaan.

Adelella on parhaillaan käynnissä konserttiresidenssi Las Vegasissa, jossa hän esiintyy viikonloppuisin Caesars Palace -kasinolla. Elokuussa Adele aloittaa viisiviikkoisen residenssin Münchenissa, jossa tiedossa on kaksi konserttia viikossa. Tämän jälkeen hän esiintyy vielä Las Vegasissa viikonloppuisin 23. marraskuuta saakka.

Münchenin konsertit järjestetään 400 000 neliömetrin alueella, joka pitää sisällään muun muassa 220 metriä leveän näytön ja oman englantilaistyylisen pubin. Konserttisarjan promoottorin mukaan 95 prosenttia konserttien lipuista on myyty.