Portion Boys julkaisi läheltä piti -video: ”Melkein lisää henkilövahinkoja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Portion Boys -yhtyeen taannoisella Wanaja Festivalin keikalla oli lähellä tapahtua onnettomuus. Yhtyeen Instagramissa julkaisemalla videolla todistetaan tilannetta, joka olisi voinut päättyä huonosti. Tälläkin kertaa syynä oli liukas lava.

Videolla El Meissel tanssii lavalla pyörätuolissa olevan JaloTiinan kanssa. El Meissel liukastuu lavan lattialla olevaan veteen, ja pyörätuoli on vaarassa keikahtaa. Onnettomuudelta kuitenkin vältytään.

– Jos hiukan sataa niin liukkaus luo vaaranpaikkoja…! Tämä pätkä on parin viikon takaa Wanaja Festivalilta, nyt ollaan selvitty onneksi ehjinä viime viikonlopun neljästä keikasta, julkaisun kuvatekstissä kerrottiin.

– Olin siis sanonut pojille että mun pyörätuolilla saa sitten keulia niin paljon kuin sielu sietää mutta tämän jälkeen tulikin uudet säännöt. EI ENÄÄ SADEKELILLÄ (ja liukkailla lavoilla) MITÄÄN EXTREMEÄ, JaloTiina totesi kommenteissa.

JaloTiina on esiintynyt viime aikoina pyörätuolissa, sillä hän joutui kesäkuussa onnettomuuteen Portion Boysin keikalla Kokkolassa. Tähti liukastui liukkaalla lavalla, minkä seurauksena kaksi jännettä repeytyi irti takapuolen lihaksesta. Hän kuitenkin välttyi leikkaukselta.