Olympiakylän pahvisängyt eivät kestä rakastelua – tältä ne näyttävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiasukeltaja Tom Daley on monen muun urheilijan tavoin esitellyt olympiakylän sänkyjä sosiaalisessa mediassa. Joidenkin urheilijoiden mukaan sängyt ovat kuin pahvista valmistettuja, eivätkä kestä piiruakaan ylimääräistä painoa tai ryskettä. Toisin sanoen olympiaurheilijoiden tulee harrastaa seksiä muualla kuin majoitustilojen sängyssään.

Daley esitteli seksinvastaista pahvisänkyä olympiakylän huoneessaan Ranskaan saavuttuaan. Pariisissa järjestetään vuoden 2024 olympialaiset ja paikalle odotetaan tuhansia urheilijoita. Kultamitalisti esitteli makuusoppeaan TikTokissa.

– Tämä on pahvia, hän sanoi kuvatessaan sängynpäätyä.

Sen jälkeen mies kuitenkin osoitti sängyn kestävän ainakin hetkellistä pomppimista. Myös irlantilainen voimistelija Rhys McClenaghan testasi sängyn kestävyyttä ja totesi sen pysyvän ehjänä ainakin pienen pomppimisen ajan. Daleyn ja McClenaghanin lisäksi myös australialaiset tennispelaajat Daria Saville ja Ellen Perez testasivat sängyn kestävyyttä erilaisten liikesarjojen avulla.

Pahviset sängyt eivät kuitenkaan ole tarkoituksella luotu seksittömyyden estoksi. Tämän vuoden tapahtuman järjestäjät tarjoavat 300.000 kondomia olympiakylässä kesäkisojen aikana oleskeleville urheilijoille.

@tomdaley CARBOARD BEDS IN THE OLYMPIC VILLAGE! #paris2024 #olympics ♬ original sound – Tom Daley

@rhysmcc1

Paris Olympics “Anti-sex beds” debunked (again)

♬ original sound – Rhys Mcclenaghan

@dasha_tofu Testing out the cardboard beds at the Olympic Village @Ilona Maher #AllezAUS #Paris2024 #Olympics #Tennis #ParisOlympics2024 #ParisOlympics #olympics2024 ♬ original sound – Dasha & Tofu