Poliisi kohtasi alastoman miehen – väitti olevansa keisarin apulainen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisi kertoo, että heidän kohtaamallaan keisarin apulaisella ei ollut vaatteita. Legendaarinen lastensatu kertoo keisarin uusista vaatteista, jossa huijari onnistuu myymään näkymättömiä vaatekappaleita turhamaiselle hallitsijalle. Lopputuloksena on, että keisari keikistelee kansan edessä ilman rihman kiertämää.

Vero Beachilla sijaitsevassa asuinkompleksissa tavattiin alaston mies nukkumasta. Hän oli porrashuoneessa, kun sivullinen soitti paikalle poliisit aamuyöstä häätämään epäilyttävän kekkuloitsijan pois. The Smoking Gunin mukaan kyseinen herra oli 44-vuotias Gregory Gornell.

Alaston mies kertoi poliisille, että oleskeli rakennuksessa keisarin käskystä. Hän oli näet hallitsijan avustaja. Eläkeläisille tarkoitettu asuinkompleksi ei tiettävästi majoittanut yhtään entistä tai nykyistä keisaria. Mies kuitenkin väitti, että keisari antoi hänelle luvan jäädä rakennukseen. Poliisi kysyi, miten voisi saada yhteyden kyseiseen keisariin.

– Sähköjohtojen kautta, mies vastasi.

Gornell on tuomittu aiemmin huumausainerikoksista. Lisäksi hän on syyllistynyt aiemminkin luvattomaan tunkeutumiseen alueille, joille hänelle ei ole myönnetty pääsyä tai ovat yksityisessä omistuksessa.