Stripparilta paljastus asiakkaista: ”Noin 80 prosenttia…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisen strippari Hayley Daviesin mukaan noin 80 prosenttia polttareitaan viettävistä miehistä ajautuu haureuden tielle, vaikka ovat menossa naimisiin rakastettunsa kanssa. Australialaissyntyinen kaunotar kertoo, että on todistanut asian lukuisia kertoja entisellä työpaikallaan.

– Työskentelin strippiklubilla, mikä isännöi usein polttarjuhlia. Sanoisin, että suurin osa sulhasista ja heidän ystävistään ainakin yrittävät päästä vällyjen väliin esiintyjän kanssa, 25-vuotias Davies kertoo News.com.au:lle.

Davies sanoi, ettei hänen mielestään polttareiden viettämisessä strippiklubilla ei ole mitään väärää. Tietysti sulhasen kannattaa varmistaa kumppaniltaan, että se sopii myös hänelle. Todellisuudessa miehet kuitenkin pyrkivät tekemään tilaisuudesta vaarin ja yrittävät päästä strippareiden kanssa intiimiin kanssakäymiseen.

– Uskon, että miehet, jotka ovat valmiita pettämään kumppaniaan, eivät usko, että strippareita lasketaan ihmisiksi. Se on heille pelkkää fantasiaa. Toisin sanoen he uskovat, että sillä ei ole aidosti merkitystä. Sen huomaa esimerkiksi siitä, miten he puhuvat eroottisista tanssijoista.

– Minusta nämä miehet ovat perseestä. Onko niin vaikea tehdä asioita oikein ennen sitoutumista? Se on väärin. Se on täysin väärin, hän sanoi.