Halle Berry kuumissa kuvissa – muisteli kohuroolinsa tasavuosia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Halle Berryn uralle mahtuu sekä menestyselokuvia, kriitikoiden suosikkeja että floppeja. Nyt Oscar-voittaja on muistellut yhtä viimeksi mainituista, ja jakanut sen kunniaksi sosiaalisessa mediassa rohkeita kuvia.

Halle Berry poseerasi Instagramissa jakamissaan kuvissa yläosattomissa ja mustissa stringeissä, kasvoillaan naamio. Hän piteli sylissään kahta kissaanssa, Bootsia ja Cocoa. Näyttelijä juhlisti julkaisussaan Catwoman-elokuvan ensi-illan 20. vuotisjuhlapäivää.

– Ja vieläkin… Miau! Tänään on kulunut 20 vuotta siitä, kun sain kunnian herättää tämän ikonisen hahmon eloon. Hän on aina lähellä sydäntäni ja tulen aina olemaan Patienki Phillips eli Kissanainen, Berry kirjoitti.

Löyhästi DC Comicsin sarjakuviin perustuvassa Catwoman-elokuvassa Berry näyttelee naista, joka saa kissamaiset supervoimat. Elokuva sai kehnon vastaanoton ja floppasi lippuluukulla. Näyttelijä nähtiin roolissa uransa huipulla, sillä hän oli hieman aiemmin voittanut Oscarin roolillaan Monster’s Ball -elokuvassa ja näytellyt lukuisissa menestyselokuvissa.