Taylor Swiftin fanit piirittivät hotellin Saksassa – poliisi paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift kiertää parhaillaan Eurooppaa Eras-maailmankiertueensa merkeissä. Heinäkuun lopulla laulaja-lauluntekijä on esiintynyt Saksassa, jossa innokkaat fanit aiheuttivat jopa yllättävän tilanteen. Se vaati poliisin puuttumista peliin.

Taylor Swiftin fanit piirittivät Hampurissa sijaitsevaa hotellia, jossa Volksparkstadionilla esiintynyt tähti yöpyi. Paikalla oli jopa 300 fania. Tilanne kävi niin levottomaksi, että poliisijoukot saapuivat paikalle hillitsemään faneja.

Fanit olivat mitä ilmeisimmin toivoneet näkevänsä edes vilauksen Swiftistä. Page Six -sivuston mukaan he joutuivat kuitenkin pettymään. Artistin kerrotaan nimittäin saapuneen hotelliin maanalaisen parkkihallin kautta.

Taylor Swift esiintyi Volksparkstadionilla tiistaina 23. ja keskiviikkona 24. heinäkuuta. Viikonloppuna vuorossa on konsertti Münchenissa. Swiftin turvajärjestelyt ovat olleet huipussaan, sillä edellisellä viikolla Gelsenkirchenissä pidätettiin tähteen ja tämän poikaystävään kohdistuneita uhkauksia tehnyt stalkkeri.