Valtava kilpikonna ilmestyi raiteille Lontoossa – sai kyydin junassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoossa todistettiin perjantaina odottamatonta tilannetta. Bagshotiin matkalla olleen junan lähtö viivästyi Ascotin asemalla epätavallisen esteen vuoksi. Kyseessä oli raiteille harhaillut kilpikonna.

Solomon-niminen kilpikonna nähtiin onneksi hyvissä ajoin kulkemassa junaradalla. Matelija poistettiin veturinkuljettajien toimesta. Suurikokoinen kilpikonna pääsi raiteilta pelastamisen jälkeen matkustamaan junassa.

Network Rail Wessex -rautatieyhtiön edustajan kertoi, että kilpikonna oli määrä toimittaa eläinlääkärille Stainesiin. Karanneen Solomonin omistaja ehti kuitenkin ottaa yhteyttä yhtiöön ja noutaa kilpikonnan omin avuin. Independent-lehden mukaan omistajan koti sijaitsee rautatien lähettyvillä, ja kilpikonna oli ilmeisesti harhaillut junaraiteille aidassa olevan reiän kautta.

– Pyydämme anteeksi matkustajilta, joiden matka viivästyi tämän välikohtauksen vuoksi. Olemme iloisia siitä, että tarinalla on onnellinen loppu ja kaikki pääsivät kotiin turvallisesti, junayhtiön tiedotteessa kerrottiin.