Sairauden vuoksi musiikista tauolla ollut Celine Dion esiintyy Pariisin olympialaisissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulaja Celine Dion sairastaa jäykkyysoireyhtymää, joka on vaikuttanut hänen uraansa. Esiintymisestä taukoa pitänyt tähti vaikuttaa kuitenkin tekevän yllätyspaluun. Hänen uskotaan esiintyvän Pariisin olympialaisissa.

Celine Dion matkusti Pariisiin muutamaa päivää ennen olympialaisten alkamista. TMZ-sivuston mukaan tähden esiintyminen olympialaisten avajaisseremoniassa perjantaina on varmaa, vaikka asiaa ei ole virallisesti vahvistettu. Hänen kerrotaan saavan vain yhden kappaleen esittämisestä jopa kahden miljoonan dollarin palkkion.

Kahden miljoonan dollarin esiintymispalkkion lisäksi olympialaisten järjestäjät maksavat muun muassa matkustus- ja majoituskulut tähden koko perheelle. Dion puhui avoimesti kivuliaasta ja esimerkiksi lihasten kouristusta aiheuttavasta harvinaisesta neurologisesta sairaudestaan huhtikuussa Vogue France -lehdelle. Tähti kertoi tuolloin aikovansa nähdä Eiffel-tornin vielä uudelleen.

Celine Dion ei ole ainoa avajaisseremoniassa esiintyvä supertähti. The Hollywood Reporter -lehden mukaan tapahtumassa esiintyy myös ainakin Lady Gaga. Myös esimerkiksi Dua Lipan, Ariana Granden ja ranskalaistähti Aya Nakamuran on huhuttu esiintyvän tapahtumassa.