Tutkimus: Tekoäly vaikuttaa tulevaisuudessa seksikokemuksiin

Digi · Terhi Piiroinen

Erilaisilla avatar-hahmoilla ja roboteilla tulee olemaan tärkeä rooli ihmisten intiimin kanssakäymisen kehityksessä seuraavan 50 vuoden aikana. Eroottisen kanssakäymisen tulevaisuudesta toteutettiin nyt tuore analyysi, jonka mukaan kumppanina voi olla virtuaalisesti toteutettu olento.

Uuden tutkimuksen mukaan ihmiset tulevat entistä riippuvaisemmiksi teknologiasta viettäessään aikaansa lakanoiden välissä seuraavan 50 vuoden aikana, Mirror uutisoi. Fantasiahahmot tulevat olemaan yhä enemmän intiiminä kumppanina tekoälyn avulla. Asiantuntijat uskovat, että ihmiset omaksuvat tulevaisuudessa kumppaneiksi yhä enemmän erilaisuutta ja useita eri hahmoja.

– Realistiset satuhahmot ja muukalaiset korvaavat palomiehet ja sairaanhoitajat. Kun tekniikka kehittyy, kokevat yhä useammat ihmiset seksuaalista kanssakäymistä robottien kanssa. Intiimi kanssakäyminen on hyväksi, ja mitä enemmän olemme hyväksyvämpiä kumppanin olomuodon tai määrän suhteen, sitä enemmän on siihen liittyviä järjestelyitä teknisesti, tutkimuksen suorittaneen seksilelubrändin Lelon tiedottaja sanoi.