Vankilan sairaanhoitaja narahti huumeiden salakuljetuksesta – piilotti pakastettuun lasagneen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Indianan vankilassa työskennellyttä sairaanhoitajaa syytetään kokaiinin ja marihuanan salakuljettamisesta. Nainen vei huumeita laitokseen pakastetun lasagnekulhon avulla. Valppaana olleet vartijat huomasivat vilunkipelin.

The Smoking Gunin mukaan 46-vuotias Regina Davis oli mennyt normaalisti tarkastusten läpi vankilaan ennen työvuoronsa alkua. Naisen mukana oli ollut kulhollinen pakastettua lasagnea. Vankilassa on ankarat turvallisuustarkastukset, sillä kyseessä suuri, yli 2.000 miehen rangaistuslaitos.

Kun Davisin lasagne liikkui läpivalaisulaitteen läpi, erään vartijan mielestä italialainen herkku näytti oudolta. He päättivät kaivaa lasagnen läpi ja löysivät ruoan sisältä useita sähköteippiin käärittyjä paketteja. Paketit sisälsivät kokaiinia ja kannabista. Davis keksi mielikuvituksellisia tarinoita siitä, miten oli saanut lasagnen haltuunsa tietämättä, että sisällä oli huumeita. Kun hänen puhelimeltaan löytyi kuvia huumeista, keksi hän tarinan joutumisesta kiristyksen uhriksi.

Hän joutuu pian oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan. Indianan osavaltion tietojen mukaan Davisilla on ollut sairaanhoitajan lisenssi yli 20 vuoden ajan. Hän on myös saanut pätevyyden lääkitysapulaiseksi.