Karma kosti huijarisulhaselle? Sai sydänkohtauksen hääpäivänä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Yorkista kotoisin oleva Kaitlin Palmieri on kertonut erikoisen elämäntarinansa julkisesti muita auttaakseen. Hänen sulhasensa ei ollut se, jonka hän luuli olevan. Mies menehtyi sydänkohtaukseen hääpäivänä, mutta pian tämän jälkeen paljastui miehen kammottava kaksoiselämä.

Kaitlin tapasi karismaattisen miehen nimeltä Eric deittipalvelu Bumblessa vuonna 2018. Eric kosi joulukuussa 2019, ja he asettivat hääpäivänsä elokuulle 2020. Kaitlin sanoo, että heidän harjoitusillallisensa oli onnellinen päivää ennen vihkimistä. Seuraavana aamuna hän sai morsiussviittiinsä puhelun omalta äidiltään. Kyseessä oli hääpäivän aamu.

Äiti pyysi Kaitlinia tulemaan hotellin aulaan. Kun Kaitlin tivasi syytä, lopulta Ericin anoppi kertoi miehen kuolleen yöllä sydänkohtaukseen. Musertava suru iski välittömästi Kaitlinin kehoon.

– Minä vain hajosin. Kaikki vain loppui hetkessä, Kaitlin muistelee.

Eric oli saanut kohtalokkaan sydänkohtauksen ainoastaan 33-vuotiaana. Ericillä oli runsaasti närästystä ennen häitä ja toisinaan tuntenut olonsa huonoksi, mutta muuten hän oli terve mies ilman sairaushistoriaa. Perhe auttoi Kaitlinia eteenpäin synkän elämänvaiheen keskellä. Kolme vuotta myöhemmin marraskuussa 2023 hän avasi Instagramin julkaistakseen muistokirjoituksen Ericin syntymäpäivänä.

Kaitlin näki, että toinen nainen oli omistanut Ericille postauksen. Hän otti yhteyttä naiseen ja kysyi, mistä hän tiesi hänen edesmenneen sulhasensa. Sitten totuus tuli ilmi. Ericillä oli ollut koko ajan suhde toisen naisen kanssa. Suru vaihtui vihaan.

– Päätin, että en tuhlaa enää minuuttiakaan tähän mieheen, hän kertoi.