Lady Gaga paljasti menneensä kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga esiintyi lukuisten muiden tähtien tavoin perjantaina Pariisin olympialaisten upeassa avajaisseremoniassa. Poptähti oli seuraamassa olympialaisissa myös varsinaista urheilua, ja tuli tehneeksi sunnuntaina melkoisen jymypaljastuksen.

Lady Gaga oli seuraamassa 28. heinäkuuta olympialaisten uintia. Hän esitteli Ranskan pääministeri Gabriel Attalille mukanaan olleen miehen Michael-nimiseksi sulhasekseen. Hetki tallentui TikTokissa myöhemmin levinneeksi videoksi.

People-lehden mukaan Lady Gaga ja hänen seurassaan ollut sijoittaja-yrittäjä Michael Polansky ovat olleet kihoissa jo jonkin aikaa. Lehden lähteiden mukaan pariskunta meni kihloihin useita kuukausia sitten, mutta päättivät kertoa asiasta vain ystäville ja läheisille. Gagan ja Polanskyn kerrotaan parhaillaan suunnittelevan häitään.

Lady Gaga yhdistettiin Michael Polanskyyn ensi kertaa uutenavuotena 2020. Heidät nähtiin tuolloin suutelemassa juhlissa Las Vegasissa. Pari nähtiin läheisissä tunnelmissa myös saman vuoden Super Bowlissa.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original – Gabriel Attal