Nälkäpeli-tähti avautuu karmivasta hetkestä – oli tukehtua kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elizabeth Banks on yhdysvaltalainen näyttelijä ja ohjaaja, joka tunnetaan muun muassa roolistaan Nälkäpeli-elokuvissa. Nyt tähti on avautunut tulevan elokuvan kuvauspaikalla tapahtuneesta tilanteesta, joka oli vähällä viedä häneltä hengen.

Elizabeth Banks kertoi Good Morning America -ohjelmassa olleensa lähellä tukehtua viettäessään taukoa kuvauksista asuntovaunussaan. Lounasta syöneen Bansksin kurkkuun juuttui pieni herne.

– Paiskasin oven auki. Olin kauhuissani, enkä pystynyt päästämään minkäänlaista ääntä. Se oli järkyttävää, Banks kuvaili.

Banksin onneksi paikalle sattui tuotantoryhmän jäsen, joka pelasti hänet Heimlicin otteella. Tähti kuvaili Julius-nimistä työntekijää todelliseksi suojelusenkeliksi. Banks halusikin nyt kannustaa ihmisiä opettelemaan Heimlichin otteen, joka voi pelastaa ihmishengen tosipaikan tullen.

Välikohtaus tapahtui tulevan Skincare-trillerin kuvauksissa. 1990-luvulta saakka näytellyt Banks on myös ohjannut useita elokuvia, kuten Pitch Perfect 2, Charlien enkelit ja Cocaine Bear.