Jymy-yllätys: Aleksander Barkov toi Stanley Cup -pokaalin Särkänniemeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen jääkiekkotähti Aleksander Barkov teki äskettäin historiaa, kun hän voitti Florida Panthersin kapteenina NHL-jääkiekkoliigan Stanley Cupin. Barkov voitti liigan ensimmäisenä suomalaiskapteenina. Voiton kunniaksi legendaarinen Stanley Cup -pokaali on nyt saapunut Suomeen.

Tänään keskiviikkona Barkovia ja pokaalia saadaan ihastella Nokia Areenalla järjestettävässä Aleksander Barkovin massiivisessa kansanjuhlassa. Tampereen Särkänniemen huvipuistossa hurvittelevat saivat kuitenkin hetki sitten kokea todellisen jymy-yllätyksen, kun Aleksander Barkov ja Stanley Cup -pokaali ilmestyivät huvipuiston esiintymislavalle.

Kuva: Stara

Barkov kertoi Särkänniemessä miten hänen lapsuudesta saakka vaalimansa unelma on nyt toteutunut ja miten hän on koko uransa ajan tähdännyt tähän tilanteeseen.

– Olihan se aika uskomatonta se koko viikko siinä heti sen jälkeen, kun pokaalia nosteltiin. Vähän niin kuin eri maailmassa. Jos tässä nyt ihan alas istuu johonkin keinutuoliin ja alkaa muistelemaan, niin ehkä tulee silloin tällöin jotain hyviä muistikuvia sieltä. Siihen kuului jotain juomiakin, mutta ei pelkkää limonadia, Aleksander Barkov kertoi.

– Nyt se tuntuu raskaalta, mutta silloin ei. Kyllä siinä kun tämän nostaa, niin tulee mieleen kaikki se minkä sä olet tehnyt sen eteen ja kaikki ihmiset mitkä ovat siihen vaikuttaneet. Kun se on suorilla käsillä sun yläpuolella, niin sä kyllä ajattelet niitä ihmisiä ja niitä hetkiä, jotka ovat sut tähän tilanteeseen tuoneet. Omaa joukkuetta ja omia joukkuekavereita. Kaikki tunteet vähän niin kuin purkautuivat siinä samassa hetkessä. Se on ihan uskomaton fiilis, Barkov jatkoi.

Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara

Tänä iltana Nokia Areenan lavalla nähdään Barkovin lisäksi myös muut Florida Panthersin riveissä pelanneet suomalaismestarit, eli Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola. Mukana ovat myös jääkiekkovalmentajat Tuomo Ruutu ja Ville Nieminen sekä taiteilija Mikko Töyssy. Ohjlemassa on otteita Barkovin uran varrelta ja entisten pelikavereiden puheenvuoroja.