Aleksander Barkov voitostaan Tampereella: ”Kun se on suorilla käsillä sun yläpuolella”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Tampereella järjestetään suuri kansanjuhla Aleksander Barkovin Stanley Cup -voiton kunniaksi, kun Nokia Areenalle kokoontuu arviolta noin 13 000 ihmistä ilmaistapahtumaan. Stara oli paikalla tänään iltapäivällä, kun Barkov toi legendaarisen Stanley Cup -pokaalin käymään Särkänniemen huvipuistossa. Samalla Barkov muisteli tuntojaan voiton hetkellä.

– Nyt pokaali tuntuu raskaalta, mutta silloin ei. Kun tämän nostaa, niin tulee mieleen kaikki minkä sä olet tehnyt sen eteen, ja kaikki ihmiset mitkä ovat siihen vaikuttaneet. Kun se on suorilla käsillä sun yläpuolella, niin sä kyllä ajattelet niitä ihmisiä ja niitä hetkiä, jotka ovat sut tähän tilanteeseen tuoneet. Omaa joukkuetta ja omia joukkuekavereita. Kaikki tunteet vähän niin kuin purkautuivat siinä samassa hetkessä. Se on ihan uskomaton fiilis, Barkov jatkoi.

Kuva: Stara

Barkov kertoi Särkänniemessä myös miten historiallista voittoa seurannut viikko oli yhtä juhlaa.

– Olihan se aika uskomatonta se koko viikko siinä heti sen jälkeen, kun pokaalia nosteltiin. Vähän niin kuin eri maailmassa. Jos tässä nyt ihan alas istuu johonkin keinutuoliin ja alkaa muistelemaan, niin ehkä tulee silloin tällöin jotain hyviä muistikuvia sieltä. Siihen kuului jotain juomiakin, mutta ei pelkkää limonadia, Aleksander Barkov kertoi.

Kuva: Stara
Kuva: Stara
Kuva: Stara

Tänä iltana Nokia Areenan lavalla nähdään Barkovin lisäksi myös muut Florida Panthersin riveissä pelanneet suomalaismestarit, eli Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola. Mukana ovat myös jääkiekkovalmentajat Tuomo Ruutu ja Ville Nieminen sekä taiteilija Mikko Töyssy. Ohjlemassa on otteita Barkovin uran varrelta ja entisten pelikavereiden puheenvuoroja.