Cardi B paljasti kaksi jymyuutista – positiivisen ja ikävän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Cardi B on uuden alun edessä. Artistin on paljastettu hakeavan avioeroa. Samaan aikaan hän odottaa kolmatta lastaan. Cardi B on nyt hakenut avioeroa aviomiehestään, räppäri Offsetistä.

Asian vahvisti Associated Press -uutistoimistolle tähden edustaja. Edustajan mukaan avioeroa on kypsytelty pitkään, eikä se liity mihinkään yksittäiseen tapahtumaan.

Cardi B:n edustajan kommentti liittyy todennäköisesti viime päivinä sosiaalisessa mediassa liikkuneisiin huhuihin, joiden mukaan Offset olisi pettänyt vaimoaan. Vastaavia huhuja on ollut liikkeellä ennenkin. Cardi B haki avioeroa Offsetistä myös vuonna 2020, mutta pariskunta palasi tuolloin yhteen.

Cardi B ei ole kommentoinut avioeroa suoraan sosiaalisessa mediassa. Hän kuitenkin jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän esitteli pyöristynyttä raskausvatsaansa. Siinä hän kiitteli vielä syntymätöntä lastaan elämänilonsa palauttamisesta.

– Jokaisen lopun jälkeen saapuu uusi alku! Olen niin kiitollinen siitä, että olen saanut jakaa tämän kauden kanssasi. Olet antanut minulle enemmän rakkautta, enemmän elämää ja uudistanut voimani, Cardi B kirjoitti kuvatekstissä.