Karmiva havainto johti poliisioperaatioon – ruumis olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusiseelantilaisella uimarannalla tehtiin taannoin hälyttävä löytö. Hiekassa makasi jotain, joka näytti epäilyttävästi päättömältä naisen ruumiilta. Lopulta kuitenkin kävi ilmi, että kyse oli jostain harmittomammaksi.

Alice Cowdrey oli ulkoiluttamassa koiraansa New Plymouthin Tapuae Beachilla, kun hän huomasi jotain karmivaa. Maassa makasi alaston torso. Cowdrey oli vain paria päivää aikaisemmin löytänyt rannalta kaksi kuollutta vuohta.

– Menin kauhusta kankeaksi ja tunsin oloni huonovointiseksi. Se oli maassa vatsallaan makaavan torson näköinen, ja siitä pystyi erottamaan naisen muodon, Cowdrey kuvaili Radio New Zealandille.

Cowdrey soitti nopeasti hätänumeroon. Paikalle saapuneet poliisitkin luulivat nopealla vilkaisulla kyseessä olevan todellinen ruumis. Hahmo osoittautui kuitenkin seksinukeksi poliisin tutkiessa asiaa tarkemmin.

Vaikka kyseessä ei ollutkaan todellinen ruumis, totesi poliisi Cowdreyn toimineen oikein. Painavan seksinuken pois kuljettamiseen tarvittiin kolme henkilöä. Cowdrey ihmetteli, kuinka oletettavasti kallis nukke oli ylipäätään päätynyt rannalle.

– Seksinukke oli jollekin suuri investointi. Ehkä se varastettiin. Tuskin kukaan olisi vain raahannut seksinukkea rannalle hylätäkseen sen, Cowdrey pohti.