Britney Spearsin menestyskirjan pohjalta elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spearsin muistelmakirja The Woman in Me, eli Nainen minussa julkaistiin lokakuussa 2023. Kirja oli valtava menestys. Jo pian ilmestymisen jälkeen alkoivat spekulaatiot muistelmien mahdollisesta elokuva- tai tv-sovituksesta.

Nyt huhut elokuvasovituksesta ovat saaneet vahvistuksen. Page Six -sivuston mukaan tuotantoyhtiö Universal Pictures on voittanut kirjan elokuvaoikeudet. Oikeuksista käytiin kiivasta tarjouskilpailua kuukausien ajan.

The Woman in Me -elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Jon M. Chu. Hän on aikaisemmin ohjannut muun muassa elokuvat Crazy Rich Asians, G.I. Joe: Kosto ja Justin Bieber: Never Say Never. Elokuvan tuottaa La La Land -tuottaja Marc Platt.

Britney Spears vihjaili projektin jo etenemisestä torstaina 1. elokuuta. Hän kirjoitti X-viestipalvelussa työskentelevänsä salaisen projektin parissa Plattin kanssa. Spears kertoi Plattin tuottaneen hänen suosikkielokuvansa.

Britney Spears on siis itse mukana projektissa. Elokuvassa kuullaan kappaleita hänen musiikkikatalogistaan. Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, ketä poptähden ja hänen elämänsä keskeisten henkilöiden rooleihin on kaavailtu.