Hittiyhtyeen keulahahmo vastusti pidätystä – sai pippurisumutetta kasvoilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rockyhtye Puddle of Mudd tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa hittikappaleidensa, kuten She Hates Me ansiosta. Nyt yhtyeen laulaja-kitaristi ja ainoa jäljellä oleva alkuperäisjäsen Wes Scantlin on joutunut ongelmiin lain kanssa.

Poliisi pysäytti Wes Scantlinin Hummer-katumaasturin Kalifornian Burbankissa liikennerikkomuksen vuoksi. Poliisille selvisi, että Scantlinista oli tehty ennestään pidätysmääräys. Sen taustalla oli tapaus, jossa muusikon hallussa oli ase lentoasemalla.

Scantlin ei TMZ:n mukaan suostunut astumaan ulos autostaan. Paikalle kutsuttiin jopa neuvottelija ja lopulta poliisin SWAT-erikoisryhmä. Koska Scantlin ei edelleenkään totellut poliisin määräystä, rikkoi erikoisryhmä auton ikkunan ja suihkutti pippurisumutetta sisään.

Scantlin kuljetettiin sairaalaan, jossa pippurisumute pestiin hänen kasvoiltaan. Tämän jälkeen häntä odotti putkareissu. Scantlinin on määrä astua oikeuden eteen 20. elokuuta. Puddle of Mudd muistetaan vuonna 2001 ilmestyneestä Come Clean -albumista, jota myytiin yli 5 miljoonaa kappaletta. Yhtyeen tuorein albumi, Ubiquitous, julkaistiin vuonna 2023.