Lauri Joona ja Janni Hussi Sector Rallyn palkintopallille – Joel Harkimo julkaisi kuvan: ”Kahdessa vuodessa podiumilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskaunotar Janni Hussi on tehnyt harvinaisen monipuolista uraa, joka on vienyt hänet fitness-malliuralta, radiosta ja televisiosta myös MM-sarjan rallikartturiksi. Viikonloppuna osallistui Lauri Joonan kanssa Jyväskylän suurajoihin, eli nykyiseen Sector Rally Finlandiin. Tulos olikin upea, sillä Joona ja Hussi nousivat lopulta palkintopallille.

Skoda Fabia RS Rally2 -autolla pitkin Keski-Suomen teitä kiitänyt parivaljakko sijoittui rallin MM-sarjan WRC2-luokassa lopulta upeasti kolmanneksi. Sijoitus on historiallisen hieno, sillä Joona ja Hussi ajavat sarjassa ensimmäistä kauttaan. Sector Rally Finlandin kokonaiskilpailussa parivaljakko sijoittui seitsemänneksi. Hussin aviomies Joel Harkimo julkaisi rallin jälkeen kuvan, jossa Janni oli hänen olkapäillään.

– Tää ralli viikonloppu oli aivan huikea. Mulla oli tosi hauskaa. Kiitos kaikille jotka oli messissä! Oon niin ylpeä vaimosta! Se että kahdessa vuodessa ekasta rallysta on nyt Jyväskylässä podiumilla on ihan uskomatonta. Mun vaimo on kaikista kovin, Harkimo kirjoitti.