Räppäri T.I. pidätettiin – viranomaiset erehtyivät henkilöstä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri T.I. joutui taannoin yllättävään tilanteeseen. Artisti pidätettiin lentoasemalla Yhdysvalloissa. Lopulta kävi ilmi, että kyse oli viranomaisten virheestä.

T.I., oikealta nimeltään Clifford Harris, pidätettiin sunnuntaina 4. elokuuta Atlantan Hartsfield-Jacksonin kansainvälisellä lentoasemalla. Poliisi kuljetti hänet Claytonin piirikunnan vankilaan. T.I. kuitenkin pääsi vapaaksi noin kaksi tuntia myöhemmin räppärin asianajajan oltua yhteydessä poliisilaitokseen.

Pidätyksen jälkeen kävi ilmi, että viranomaiset olivat erehtyneet henkilöstä. Toinen Clifford Harris -niminen mies oli etsintäkuulutettu väkivaltaisesta käytöksestä ja stalkkaamisesta epäiltynä. TMZ:n mukaan luovuttamiskäsittely alkoi automaattisesti, sillä pidätysmääräys oli tehty toisessa osavaltiossa.

Artistilla ja etsintäkuulutetulla on sama nimi, mutta fyysiseltä olemukselta he ovat melko erilaisia. Marylandissa etsintäkuulutettu Harris nimittäin esimerkiksi painaa noin 92 kiloa, kun taas T.I. painaa noin 75 kiloa.