Whitney Port avautui hedelmällisyyshoidoista – yllättyi oireista

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Whitney Port tuli monille tutuksi aikoinaan The Hills -sarjasta, jossa hän esiintyi Lauren Conradin hyvänä ystävänä. Nykyään Whitney Port pitää suosittua With Whit -podcastia ja YouTube-kanavaa, jossa hän katselee ja kommentoi realitysarjoja miehensä Tim Rosenmanin kanssa.

Whitney Port pitää myös uutta Fertility FM -nimistä podcastia, jossa puhutaan hedelmällisyydestä, lapsen yrittämisestä, lapsettomuudesta ja siihen liittyvistä hoidoista. Aiemmin Port kertoi, että he ovat hänen miehensä Tim Rosenmanin kanssa alkaneet yrittämään toista lasta sijaissynnyttäjän avulla.

Whitney Port ja Tim Rosenman ovat jo vuosien ajan yrittäneet saada toista lasta. Nyt nainen on kertonut kuulumisiaan hänen Instagram-kanavallaan ja avautunut siitä miten epämukava prosessi munasolujen kerääminen on.

Whitney Port on kertonut joutuneensa pistämään itseensä hormoneja viikkojen ajan ennen kuin munasoluja kerätään alkioiden tekemistä varten. Port yllättyi siitä miten fyysisten oireiden kuten turvotuksen lisäksi hormonit ovat saaneet hänet alakuloiseksi ja ahdistuneeksi. Raskainta naisen mukaan onkin ollut tunteiden heittely ja se, että hänellä ei ole ollut energiaa olla läsnä perheelleen.