Tori Spelling liittyy OnlyFansiin – paljasti minne aikoo käyttää rahat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Upporikkaan televisiotuottaja Aaron Spellingin tytär, Tori Spelling, liittyy kertomansa mukaan nyt OnlyFansiin. Syynä on naisen taloudellinen ahdinko, koska hän ei saanut juurikaan perintöä isänsä kuoleman jälkeen. Hän tienasi takavuosina näyttelemällä suositussa Beverly Hills 96210 -teinisarjassa, mutta viime vuosina myös työrintamalla on ollut hiljaisempaa.

Tori Spelling ja Dean McDermott ovat eronneet, mutta he ovat yhtä mieltä siitä, että heidän viisi yhteistä lastaan ansaitsevat mainion tulevaisuuden. Nyt Tori sanoo liittyvänsä OnlyFansiin, jotta varmistaa lastensa pääsyn opiskelemaan tulevaisuudessa. Koulutus ja lukuvuosimaksut ovat kalliita Yhdysvalloissa.

Heidän lapsensa ovat 17-vuotias Liam, 16-vuotias Stella, 12-vuotias Hattie, 11-vuotias Finn ja seitsemänvuotias Beau. Raha oli myös suurin syy avioeroon, sillä molemmat vanhemmat taistelivat urallaan sekä taloudellisesti. Tori Spelling jutteli Star Trek -näyttelijä William Shatnerin kanssa MisSPELLING-podcastissaan siitä, kuinka kalliiksi yliopistot ovat tulleet. Sitten Tori kertoi ajatuksistaan liittyen OnlyFansiin ja lukuvuosimaksujen rahoittamiseen.