Suri aloittaa opiskelut collegessa – isä Tom Cruisea ei kiinnosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise ei halua olla missään tekemisissä tyttärensä Surin kanssa. Suri Noelle nimeä nykyään käyttävä tyttö täytti hiljattain 18 vuotta, valmistui lukiosta ja aloittaa nyt opiskelut korkeakoulussa.

Näyttelijäpariskunta Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär Suri aloittaa pian opiskelut Carnegie Mellonin yliopistossa, Yhdysvaltojen Pittsburghissa. Isää ei lapsensa opiskeluelämä kuitenkaan kiinnosta, eikä hän taannoin osallistunut edes Surin valmistujaisiin. Sen sijaan mies nähtiin ilakoimassa samaan aikaan Taylor Swiftin keikalla Lontoossa.

Page Six kertoi aiemmin, että Cruise ei ollut nähnyt lastaan hyvin pitkään aikaan, eikä ole osa hänen elämäänsä. Suurin syy välirikolle löytyy uskonnosta, sillä Tom Cruisen omistautuminen skientologiaan on vaikeuttanut suhdetta kaikkiin kirkon ulkopuolisiin jäseniin – myös omaan tyttärensä. Holmes puolestaan haluaa suojella lastaan skientologialta.

Skientologiakirkon johtajisto on leimannut sekä Surin että hänen äitinsä suppressiiviseksi henkilöksi, koska he vastustavat sen opetuksia. Cruise oli elatusvelvollinen lapsestaan siihen saakka, kunnes hän täytti 18 vuotta. Suri luopui isänsä sukunimestä heti täysi-ikäiseksi päästyään.