Kuningas Charles suivaantui jälleen Harrylle – lopullinen välirikko?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningas Charles pitää prinssi Harryn viimeisintä päätöstä anteeksiantamattomana. Kuningas olisi näet halunnut nähdä Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuvat lapsenlapsensa, mutta Harry ja Meghan eivät suostu matkustamaan heidän kanssaan Iso-Britanniaan. Asiantuntijan mukaan tämä voi olla viimeinen naula arkkuun.

Kuninkaallinen asiantuntija väittää, että kuningas Charles on raivoissaan. Asiantuntija uskoo, että prinssi Harryn päätös olla tuomatta lapsiaan Archieta ja Lilibetiä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vain laajentaa kuilua isän ja pojan välillä. Prinssi Harry on jo nyt hyvin vieraantunut perheestään.

Kuningas Charles ei ole nähnyt lapsenlapsiaan yli kahteen vuoteen, eikä ilmassa ole merkkejä siitä, että mies tulisi näkemään heitä lähitulevaisuudessa. Prinssi Harry ja Meghan Markle sekä heidän kaksi lastaan, viisivuotias Archie ja kolmevuotias Lilibet, ovat asuneet Pohjois-Amerikassa siitä lähtien, kun he päättivät erota kuninkaallisista tehtävistä vuoden 2020 alussa.

Kuninkaallisen asiantuntija Tom Quinnin mukaan kuningas Charlesilla ei ole mitään yhteyttä poikaansa, Mirror raportoi. Kuningas jopa kieltäytyy ottamasta vastaan poikansa puheluita, koska on niin raivoissaan. Harry sanoi äsken ITV:n haastattelussa että hän ei halua tuoda vaimoaan tai lapsiaan takaisin kuningaskuntaan turvallisuuspelkojen vuoksi.