Kiroileeko taaperosi? Hervoton video tarjoaa vertaistukea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oman lapsen puheen kehityksen seuraaminen on vanhemmille ikimuistoinen ja usein liikuttava matka. Ensimmäiset sanat, lyhyet lauseet ja hiljalleen kehittyvät keskustelut ovat hetkiä, joita moni vanhempi odottaa innolla ja muistelee lämmöllä.

Moni vanhempi saa ja joutuu todistamaan usein myös hetkiä, jolloin lapsi on oppinut vanhemmiltaan jonkin sanan, joka ei sopisi pienen lapsen suuhun. Huvittavalla Scare Prank USA -kanavan julkaisemalla TikTok-videolla nähdään useita hauskoja tilanteita, joissa taaperot yllättävät vanhempansa kiroilemalla.

Videolla nähdään miten lapset kiroilevat vanhempiensa aikana toistamalla aikuisten sanomia voimasanoja. Taaperojen suusta kuullaan laaja kirjo rumia sanoja, joita ei toivoisi vielä pikkuisten tietävän. Vanhemmat eivät kuitenkaan pysty pidättelemään nauruaan kun heidän pikkuiset kullannuppunsa yllättävät heidät kirosanoilla.

@scareprankusa54 Baby cuss word 🤣#scarecam #scareprank #scaring #prank #funny #funnyprank #fails #jumpscare #fyp ♬ original sound – Scare Prank USA