Sara Sieppi muutti Kreikkaan: ”En vie matkalaukkujani enää kotiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar, missi, malli ja somevaikuttaja Sara Sieppi täytti äskettäin 33-vuotta ja nyt vuorossa on ollut melkoinen elämämuutos. Hän ja poikaystävä Pyry Soiri ovat nimittäin muuttaneet Kreikkaan. Julkkispari matkusti Kreikkaan etsimään uutta kotia, ja nyt sellainen on viimein löytynyt. Muuton taustalla on Soirin kiinnitys kreikkalaiseen futisjoukkueeseen.

– Sanottiin heipat hotellielämälle ja löydettiin ihana koti. Parvekkeelta näkyy vuoret ja toiselta puolen meri. Mielessä on koko ajan ajatus siitä, että milloin tämä ”loma” loppuu. Vaikea ajatella, etten vie matkalaukkujani enää kotiin, vaan rakennan arkea kahden maan välille, joista toiseen pääsee nopeammin kuin mun mökille, Sara Sieppi kertoi ja lupasi julkaista runsaasti rantakuvia.

Alunperin kestojulkkis Sara Sieppi nousi julkisuuteen voitettuaan vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa realityohjelmissa ja hän on työskennellyt televisiojuontajana ja somevaikuttajana. Sieppi on juontanut televisiossa muun muassa Paratiisihotelli Suomi ja Onnenpyörä -ohjelmia. Marraskuussa 2024 häneltä julkaistaan kirja.