Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiparit paljastettiin – tuomarointiin tulee iso muutos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanssii Tähtien Kanssa jatkuu uuden kauden merkeissä syksyllä. Tulevalla 17. kaudella tanssimassa nähdään jälleen julkisuudesta tunnettuja henkilöitä ja kokeneita tanssinopettajia. Tanssiparit on nyt julkistettu.

Uuden kauden tähtipareja ovat Arja Koriseva ja Valtteri Palin, Gogi Mavromichalis ja Kia Lehmuskoski, Niina Lahtinen ja Sami Helenius, Sami Uotila ja Claudia Ketonen, Susani Mahadura ja Mikko Matikka, Isaac Sene ja Kastanja Rauhala, Annimari Korte ja Matti Puro, Olli Halonen ja Kerttu Nieminen, Linnea Leino ja Anssi Heikkilä, Bess ja Marko Keränen sekä Mika Saukkonen ja Liisa Setälä.

Ohjelman juontajina jatkavat Ernest Lawson ja Vappu Pimiä. Tanssiparien taitoja arvioivat tälläkin kertaa Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen. Musiikista vastaa Sami Pitkämön orkesteri solisteinaan Antti Koivula ja Johanna Försti.

Tulevalla kaudella myös katsojat pääsevät tuomareiksi, sillä esityksiä on mahdollista arvioida uudistuneella Tanssii Tähtien Kanssa -sovelluksella kotoa käsin. Ohjelman uudet jaksot alkavat MTV3:lla ja MTV Katsomossa 1. syyskuuta kello 19.30. Ensimmäisenä luvassa on kaksi suorana lähetyksenä esitettävää erikoispitkää jaksoa.