Jennifer Lopezin lähipiiri lokaa Ben Affleckia: ”Kolmannen asteen kusipää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jennifer Lopezin ja näyttelijä Ben Affleckin suhde on päättynyt jälleen. Naisen pitkäaikainen manageri on nyt myöntänyt, että ei ole koskaan pitänyt Ben Affleckista. Lopezin sisäpiiri kuvailee miehen olevan vastenmielinen.

Ben Affleck ei ole koskaan ollut suosikki Jennifer Lopezin sisäpiirissä. Eniten miehen edesottamuksia on arvostellut Benny Medina. Pitkäaikaisen managerin halveksuminen Affleckia kohtaan juontaa juurensa tähtiparin epäonnistuneesta kihlauksesta. Medina ja Affleck eivät yksinkertaisesti voi sietää toisiaan.

Medina oli avainasemassa tehdessään Lopezista supertähden. Sittemmin Lopezin ja Medinan tiet erosivat ilmeisesti Affleckin pyynnöstä vuonna 2003, mutta Lopez palasi managerinsa luokse erottuaan näyttelijästä vuonna 2004. Sittemmin he ovat olleet erottamattomat. Manageri ei kuitenkaan halunnut kommentoida pariskunnan suhteen uutta kokeilua ja avioliittoa viime vuosien aikana.

Affleck oli myös syy siihen, miksi Lopez menetti välinsä bestikseensä Leah Reminiin – nainen muistutti laulajaa ensimmäisen eron syistä, joille Lopez halusi ummistaa silmänsä toisella kierroksella. Lopez ei kutsunut pitkäaikaista ystäväänsä edes häihin. Kaverukset palasivat yhteen tänä vuonna, ja Remini tarjosi tukea Lopezin ja Affleckin avio-ongelmissa.

– Kukaan muu, paitsi Jenniferin äiti, ei pidä Ben Affleckista. Hän on kolminkertainen kusipää, toinenkin lähde sanoi Page Six -lehdelle.