Nina Dobrev paljasti – nämä ihonhoidon virheet teki parikymppisenä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Nina Dobrev on tullut monille aikoinaan tutuksi hänen roolistaan Vampyyripäiväkirjat-sarjassa. Sarjan päättymisen jälkeen nainen on näytellyt myös monissa elokuvissa, kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja The Bircklayer.

Näyttelijä on tunnettu myös hänen persoonallisesta ulkonäöstään ja poikkeuksellisesta kauneudestaan. Tällä hetkellä 36-vuotias Dobrev tekee yhteistyötä Shiseido-merkin kanssa ja on kertonut kiinnittävänsä nykyään ihonhoitoon paljon enemmän huomiota kuin nuorempana.

Parikymppisenä Nina Dobrev teki People-sivuston mukaan sen virheen, että hän meni lähes joka ilta nukkumaan meikit kasvoillaan. Nykyään hän hoitaa ihoaan joka ilta puhdistaen ja kosteuttaen sitä.

Toinen virhe, jonka Nina Dobrev teki nuorena, liittyy auringon vahingollisilta säteiltä suojautumiseen. Tähti ei käyttänyt lainkaan aurinkorasvaa, koska hän ei palanut auringossa niin herkästi kuin hänen ystävänsä. Myöhemmin hän on oppinut, että aurinkorasvalla suojaudutaan myös pigmenttimuutoksia ja syöpää vastaan, minkä vuoksi hän on alkanut käyttämään aurinkosuojaa päivittäin.