Justin Baldoni yllätti fanit Ruotsissa – ilmestyi elokuvateatteriin Uppsalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja elokuvantekijä Justin Baldoni on toiminut ohjaajana ja näyttelijänä juuri ensi-iltansa saaneessa It Ends With Us -elokuvassa. Yhdessä elokuvan päätähden Blake Livelyn kanssa he ovat saaneet paljon kuhinaa aikaan elokuvan ympärille, koska näyttäisi siltä, että tähdet eivät ole hyvissä väleissä keskenään.

Nyt Justin Baldoni yllätti ruotsalaisessa elokuvateatterissa kävijät ilmestymällä paikalle kun It Ends With Us -elokuvan näytös oli alkamassa. Moni yllättyi siitä, että Baldoni oli Uppsalassa, mutta sille on kuitenkin looginen selitys. Justin Baldoni on naimisissa ruotsalaisen Emily Baldonin kanssa, minkä vuoksi he viettävät säännöllisesti aikaa Ruotsissa.

Justin Baldoni ei ole antanut Blake Livelyn tai elokuvan muiden tähtien kanssa yhteishaastatteluja. New Yorkin ensi-illassakin Justin Baldoni poseerasi yksi erillään muusta työryhmästä, mikä on aiheuttanut paljon hämmennystä faneissa. On käynyt myös ilmi, että Instagramissa Blake Lively ei seuraa Justin Baldonia.

@justinbaldoni Back in Sweden with the family and walked by the local Filmstaden. I was blown away by the support. Seeing this packed theater, connecting with some of you, and hearing your stories is a powerful reminder of why we brought this story to life. And to all of you who have sent me messages, especially you survivors, your strength and bravery inspire me more than you can ever know. I see you. Med dig alltid ❤️ @It Ends With Us @Wayfarer Studios ♬ original sound – Justin Baldoni