Fani uskoo arvanneensa Bieber-vauvan tulevan nimen – Hailey Bieber poisti kommentin heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toukokuussa poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa Hailey Bieber yllättivät kaikki täydellisesti ja paljastivat, että he odottavat esikoistaan. Raskausuutisen jälkeen Hailey Bieber on julkaissut normaalia vähemmän sosiaalisessa mediassa.

Nyt Cia Pia -niminen nainen uskoo arvanneensa mikä nimi Haileyn ja Justinin vauvalle ollaan antamassa. Nainen oli huomannut, että samoihin aikoihin kun Hailey on saattanut huomata olleensa raskaana, nimi Plum Bieber oli varattu Instagramissa.

Supertähdet usein varaavat heidän lastensa nimellä sosiaalisen median sovelluksiin omat kanavat, koska muuten joku muu varaa ne heidän nenänsä edestä ja pyytää kanavan nimestä rahaa. Plum Bieber -kanavan lisäksi Hailey Bieber julkaisi heinäkuussa Instagramissa kuvan luumusta.

Cia Pia päätti kommentoida Hailey Bieberin luumukuvan alle nimen Plum Bieber, että muut kommentoijat näkevät hänen arvanneen nimen ensimmäisenä. Myöhemmin Cia Pia huomasi, että Hailey Bieber oli poistanut hänen kirjoittamansa kommentin.

@cia.pia prediction or fact? #haileybieber #justinbieber #bieberbaby #nameconsultant #name #babyname #thebiebers #plumbieber #greenscreen ♬ original sound – Cia Pia