Kohu paisuu Se päättyy meihin -elokuvan kulisseissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively toimii vastaavana tuottajana ja pääroolin esittäjänä juuri ensi-iltansa saaneessa It Ends With Us -elokuvassa. Nyt elokuvan työryhmän ja näyttelijöiden ympärillä on alkanut liikkumaan huhuja siitä, että osa näyttelijöistä ei olisi hyvissä väleissä elokuvan ohjaajan Justin Baldonin kanssa.

Justin Baldoni on tehnyt promootiota ja haastatteluja erillään Blake Livelysta ja kirjailija Colleen Hooverista. Moni uskoo, että Baldonin ja Livelyn näkemyserot ovat ajaneet tilanteen siihen, että Hoover ja Lively ovat eristäneet Baldonin koko projektista omilleen.

Justin Baldoni puhuu haastatteluissaan hyvin vakavasti naisiin kohdistuvasta perheväkivallasta, jota elokuva teemaltaan käsittelee. Blake Lively puolestaan pyytää naisia ottamaan parhaan ystävänsä mukaan elokuvateatteriin ja pukeutumaan kukallisiin asuihin päähenkilön Lily Bloomin nimeen viitaten.

Blake Lively näyttää haastatteluissaan antavan sellaista viestiä, että kyseessä olisi kevyt romanttinen komedia. Fanien mielestä on hyvin omituista miten Blake Lively tai Colleen Hoover eivät näyttäydy lainkaan Justin Baldonin kanssa. Nyt Justin Baldoni on People-sivuston mukaan hankkinut tilanteeseen apua ja palkannut kriisiviestinnän ammattilaisen Melissa Nathanin.