Nainen kehitti itse hyttyskarkotteen: ”Todella toimii”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyttysten karkottaminen on joka kesän kuuma puheenaihe, ja siihen on tarjolla lukuisia menetelmiä aina perinteisistä hyttyskarkotteista luonnonmukaisiin keinoihin. Moni vannoo sitruunan ja neilikoiden nimeen ja osa laventelin eteeriseen öljyyn. Toiset taas käyttävät valmiita hyttysmyrkkyjä tai -verkkoja.

Yksi suosiota nostanut ja mielenkiintoa TikTokissa herättänyt idea on sellainen, jossa hyttyskarkotteeseen käytetään vaniljauutetta. Contrary Mary -nimellä TikTokissa esiintyvä nainen hehkuttaa videolla itse tekemäänsä karkotetta, joka toimii tehokkaasti hyttysiin ja pitää ne loitolla, minkä lisäksi se tuoksuu hyvältä.

Videolla nainen kertoo lisänneensä muutaman tipan vaniljauutetta veteen, koska kuuli sen toimivan hyttysmyrkkynä. Hän lisäsi veteen vielä hieman kanelia. Seosta ravistetaan suihkepullossa, minkä jälkeen se on valmista käytettäväksi. Hänen ja monien videota kommentoineiden mukaan tämä yksinkertainen seos toimii loistavasti hyttysiä vastaan.

@itscontrarymary I'm going to be living my best life from this point forward. #mosquito #mosquitobites #bugbites #mosquitorepellant #itworks #trythis #florida ♬ original sound – Contrary Mary