Janet Jackson yllätti – on monien supertähtien sukulainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Janet Jackson yllätti monet perustaessaan oman perheen melko vanhana. Hän alkoi odottamaan Eissa-poikaansa ollessaan 50-vuotias. Poika syntyi vuonna 2017 ja on nyt seitsemänvuotias. Jackson sai lapsen yhdessä hänen ex-miehensä Wissam Al Manan kanssa.

Janet Jackson paljasti nyt yllättävän tiedon hänen sukupuustaan, joka yltää Hollywoodin suurimpiin nimiin. BBC Radio 2:n aamushowssa hän kertoi, että hänen sukulaisinaan ovat muun muassa musiikkilegenda Stevie Wonder, laulaja Tracy Chapman ja näyttelijä Samuel L. Jackson. Tämä tieto tuli monille yllätyksenä, sillä vaikka Jackson on tunnettu kuuluisasta perheestään, monet eivät tienneet hänen olevan sukua myös näille tähdille.

Jacksonin mukaan Stevie Wonder on hänen serkkunsa äidin puolelta, samoin kuin Tracy Chapman. Samuel L. Jackson puolestaan on kaukaisempi sukulainen, mutta kuitenkin osa Jacksonin laajaa ja merkittävää sukua. Tämä tieto on herättänyt paljon hämmästelyä, sillä on harvinaista, että yhden perheen sukulaisina on näin monta maailmanlaajuisesti tunnettua henkilöä.

@bbcradio2 sorry, what?! 🤯😂 @Janet Jackson on Breakfast with @scottmills, catch up on BBC Sounds! #janetjackson #steviewonder #scottmills #zoeballbreakfastshow #fyp ♬ original sound – BBC Radio 2