Love Island Suomi -ohjelmassa iso muutos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Love Island Suomi -ohjelman viidennen tuotantokauden kuvaukset alkavat tänä syksynä Espanjassa. Ohjelmassa on tulevalla kaudella tiedossa iso muutos. Uusi tuotantokausi kuvataan kokonaan etukäteen.

Aikaisemmilla kausilla Love Islandin tapahtumia on seurattu televisiossa tuoreeltaan, sillä jaksot on esitetty jo tapahtumien jälkeisenä päivänä. Tulevalla kaudella jaksot kuvataan ja leikataan valmiiksi. Ohjelma tulee ulos myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

– Etukäteen nauhoitettu Love Island Suomi mahdollistaa paremman tuotantoprosessin hallinnan, mukaan lukien mahdollisuuden muokata ja hienosäätää ohjelmasisältöä laadukkaan katselukokemuksen varmistamiseksi, MTV:n tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen mukaan uudella kaudella uusien saarelaisten on mahdollista lähteä villaan aikaisempaa ennakkoluulottomammin, sillä kukaan heistä ei tiedä aiemmista tapahtumista mitään. Uudistuksesta huolimatta voittajaparin päättävät edelleen katsojat itse äänestämällä.

Uudelle kaudella haetaan parhaillaan superfaneja, jotka pääsevät vaikuttamaan saarelaisten elämään ja villan tapahtumiin. Näin on tehty ennestään muun muassa Australiassa ja Ruotsissa. Superfaniksi voi hakea tämän linkin kautta.