Julianne Hough pohti menneitä parisuhteita: ”En tiedä olenko koskaan ollut rakastunut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough oli naimisissa kanadalaisen jääkiekkoilija Brooks Laichin kanssa viisi vuotta. Heidän avioliittonsa päättyi eroon vuonna 2022, minkä jälkeen nainen on elänyt sinkkuna ja keskittynyt luomiseen eri yritystensä parissa.

Julianne Hough julkaisi juuri uuden kirjan, jota hän on kirjoittanut neljä vuotta. Everything we never knew -nimisen kirjan yhteydessä julkaistiin myös samaa nimeä kantava single. Nyt 36-vuotias tähti on tuoreessa haastattelussaan paljastanut, että hän ei usko ikinä olleensa vielä kunnolla rakastunut.

Ennen avioliittoa Brooks Laichin kanssa Julianne Hough oli pitkässä parisuhteessa juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Nyt tähti kertoi E! News -kanavan jakamassa haastattelussa, että hän ei tiedä onko hän koskaan ollut oikeasti rakastunut.

– Olen rakastanut rakastettuna olemista ja yrittänyt olla toiselle ihmiselle sitä mitä hän haluaa, Hough pohtii.

Julianne Hough kuitenkin totesi, että kaikki hän kumppaninsa ovat olleet hyviä ihmisiä. ”Tottakai rakastin heitä. Minähän rakastan kaikkia ihmisiä”, Julianne Hough kommentoi. Hän ei kuitenkaan usko olleensa vielä kertaakaan oikeasti rakastunut.