Festarikävijöiden toiveet selvitettiin – ratkaisuja tarjotaan Blockfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on kesätapahtumien luvattu maa, ja tänäkin kesänä sadattuhannet ihmiset ovat suunnanneet nauttimaan festivaaleista ympäri maata. Nyt teknologiabrändi OnePlus on selvittänyt millaisia toiveita festarikävijöillä on festarien tapahtuma-alueille ja toteuttaa niistä suosituimpia ensi viikonlopun Blockfesteillä Tampereella.

Blockfest 2024, Kuva: Stara
Blockfest 2024, Kuva: Stara

Kyselyssä annettiin 450 toivetta, joista suosituimmaksi nousi nousi photo booth -valokuvauskoppi, jossa festivaalivieraat voivat ikuistaa hauskan tapahtuman ystäviensä kanssa. Niin ikään suosituimpien toiveiden joukkoon nousivat festarialueen istumapaikat, joita suomalaisissa kesätapahtumissa ei yleensä ole juurikaan nähty.

Suosituimpien toiveiden joukkoon nousivat lisäksi puhelinten latauspisteet, ilmainen ruoka ja juoma sekä erilaiset aktiviteetit kuten kilpailut, pelit ja arvonnat. Kymmenen suosituimman toiveen joukkoon nousivat myös meet & greet -tilaisuudet, joissa festarivieraat pääsevät tapaamaan henkilökohtaisesti tapahtumassa esiintyviä artisteja.

– On mukava huomata, että yhteistyö Blockfestin kanssa on otettu positiivisesti vastaan ja toiveita siitä tuli paljon. OnePlus loungessa pääsee tutustumaan meidän uusimpiin laitteisiimme ja se on myös hyvä paikka tavata uusia ihmisiä ja OnePlus- porukkaa, OnePlus Suomen maajohtaja Elias Salmi kertoo.

Blockfest 2024, Kuva: Stara
Blockfest 2024, Meek Mill, Kuva: Stara