Rosanna Kulju kertoi terveellisistä elämäntavoistaan – nämä 6 asiaa auttavat motivoimaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Takavuosina Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju on alkanut pitämään myös omaa podcastia. Mitä Mielessä? -podcastissa nainen pohtii yksityiselämään liittyviä asioita ja etenkin rakkauselämää sekä henkistä hyvinvointia.

Rosanna Kulju jakaa hänen Instagram-kanavallaan nyt treenivideon kera ajatuksia siitä mikä hänet pitää motivoituneena syömään terveellisesti ja liikkumaan säännöllisesti. Naista motivoi se, että hän haluaa jaksaa arjessa, minkä lisäksi hän haluaa pään ja mielen toimivan hyvin.

Kuljun motivaattoreina toimivat myös se, että liikkuminen lievittää stressiä ja ahdistusta. Hän haluaa testata omia rajojaan ja olla myös fyysisesti vahva. Näiden asioiden lisäksi 32-vuotias Rosanna Kulju miettii jo nyt vanhuutta ja ajattelee haluavansa vanhana olla oikea teräsmummo.

Lopuksi Rosanna Kulju neuvoo seuraajiaan haastamaan itseään ympäri vuoden liikkumaan, nukkumaan hyvin ja syömään terveellisesti pientä herkuttelua unohtamatta. Kulju neuvoo aloittamaan esimerkiksi oman ystävän kanssa jonkin haasteen, jonka motivaattoreina kaverukset voivat toimia toisilleen.