60 vuotta sitten kadonnut vihkisormus löytyi maatilalta: ”Kuin löytäisi neulan heinäsuovasta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1963 kadonnut vihkisormus on löytynyt kuin ihmeen kaupalla vuosikymmeniä myöhemmin. Sormus löytyi Barbara ja Glenn Gregoryn maatilalta Yhdysvaltojen Kentuckyssä, jossa se alun perin katosikin.

Glenn Gregory hukkasi sormuksensa vain kaksi kuukautta häiden jälkeen. Pariskunta oli juuri palannut häänmatkaltaan ja istuttanut tilalle yhteisen puun. Etsinnöistä huolimatta sormusta ei löydetty.

Glenn kuoli viime joulukuussa, ja hänet haudattiin maatilalle. Hautakiven asentamiseen palkattu Jonathan Searcy oli työskentelemässä pariskunnan istuttaman puun lähellä, kun hän huomasi maassa jotain kiiltävää. Se oli Glennin kadottama sormus.

– Todennäköisyys on yksi miljoonasta. Se oli kuin löytäisi neulan heinäsuovasta. Tutkimattomat ovat Herran tiet, Searcy kuvaili WLKY-uutiskanavalle.

Barbaralla on nyt hallussaan kaksi edesmenneestä aviomiehestään muistuttavaa sormusta. Toinen on sormus, jonka Glenn hankki kadonneen tilalle. Barbara vitsaili päättäneensä pitää sormuksen itsellään hautaamisen sijaan, sillä Glenn olisi kuitenkin vain hukannut sen matkallaan taivaaseen.