Mies löi teininä vetoa tulevasta vaimostaan – uskomaton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brodie ja Savannah Richardsin rakkaustarina alkoi teinivuosina, kun he tapasivat ensimmäisen kerran pienessä kotikaupungissaan Plant Cityssä, Floridassa. Molemmat osallistuivat koulunsa urheilujoukkueisiin ja yhteiset treenit lähensivät heitä nopeasti. Brodie teki ensimmäisen siirron, kun hän pyysi Savannahia koulun tanssiaisiin heittämällä hänelle jalkapallon, johon oli kirjoitettu kutsu.

Vain 15-vuotiaana Brodie tiesi jo, että hän halusi naimisiin Savannahin kanssa. Ystävien keskellä hän löi jopa 10 dollarista vetoa, että hän jonain päivänä menisi naimisiin Savannahin kanssa. Tuolloin ajatus saattoi tuntua kaukaiselta, mutta Brodie oli asiasta kuitenkin varma ja löi vetoa tulevasta vaimostaan videolla.

Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin pari on todellakin naimisissa. Savannah jakoi tarinansa TikTokissa ja videon, jossa Brodie jo teini-iässä ennustaa avioliittonsa. Video on kerännyt arvatenkin todella paljon huomiota ja ihastelua TikTokissa, jossa sitä on katsottu jo yli miljoona kertaa.

@vannah146 When you know, you know🥲 #wedding #highschoolsweethearts #weddingtiktok @Brodie ♬ original sound – Savannah Richards