Nina Dobrev masentui onnettomuuden jälkeen – pelkää nyt rakastamiaan urheilulajeja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Tällä hetkellä hän seurustelee tunnetun ammattilaislumilautailijan Shaun Whiten kanssa. Viime vuosina pariskunta on matkustellut paljon ja urheillut yhdessä.

Kesäkuun alussa 35-vuotias Nina Dobrev kaatui kevytmoottoripyörällä melko pahasti ja kärsi erilaisista vammoista kädessä, niskassa ja jalassa. Onnettomuus johti leikkaukseen, jonka jälkeen hänellä on edessään noin vuoden kuntoutusjakso.

Nina Dobrev yllättyi siitä miten fyysisten oireiden ja loukkaantumisen lisäksi myös hänen mielenterveytensä koki kolauksen. Nainen kertoi E! News -uutisille masentuneensa, minkä hän uskoo johtuneen jatkuvasta kivusta, kipulääkityksestä ja siitä kun hän ei pystynyt tekemään mitään. Omalta kotisohvalta oli vaikeaa katsoa sosiaalisessa mediassa julkaistuja kuvia, joissa ystävät nauttivat kesästä eri puolilla Eurooppaa.

Nina Dobrevin pitää vähitellen opetella kävelemään loukkaantuneella polvella uudelleen. Dobrev suree sitä miten hän on alkanut pelkäämään urheilulajeja, joita hän aiemmin rakasti. Kevytmoottoripyörän tai lumilaudan päälle hyppääminen tuntuu tähdestä tällä hetkellä hyvin kaukaiselta ajatukselta.